Recipes
Omelet with rose marmalade
Ingredients: 2 eggs, 2 spoons of sugar, 1 spoon of flour, Dagoma rose marmalade, 1 jar of Dagoma raspberries or blackberries, 1 spoon of butter, a pinch of salt.
Asparagus casserole
Ingredients: 1 jar of asparagus, 1 jar of carrot and peas, 1 whole egg, 1 egg yolk, sour cream, flour, Parmesan or herbal cheese, 1 spoon of butter
Vegetable salad with preserved cucumber
Składniki: 2 ugotowane pietruszki, 1 ugotowany seler, 4-5 ogórków kartuskich Dagoma, 1 cebula, 2 jajka na twardo, 1 jabłko, 2 słoiki marchewki z
Traditional sauerkraut stew
Ingredients: 2 jars of Dagoma sauerkraut with carrot, 2 finely chopped onions, 2 spoons of oil, 1 regular, sliced sausage, 250 grams of boneless beef, 100 grams of diced bacon, 150 ml of red wine, 3 spoons of tomato concentrate, a handful of dried mushrooms 1/2 handful of dried plums, 2 bay leaves, a few grains of allspice, 1 spoon of marjoram, salt and pepper for flavour.
Mustard sauce for salads
Ingredients: 3 spoons of oil, 3 spoons of Dagoma brown mustard, 3 spoons of honey, 3 spoons of lemon juice, a pinch of salt and pepper. Preparation:
Ukrainian borsch
Ingredients: A portion of soup vegetables with cabbage, 1 onion, 1 cup of fine beans, 2 jars of Dagoma beet shavings, 5 potatoes, 1 large spoon of Dagoma tomato concentrate, 1 cup of cream, 1 bunch of dill, salt, pepper, sugar, lemon, meat broth (1/2 kg of pork, veal or chicken) or approximately 6 spoons of oil.
Gęś pieczona z kapustą
Barszcz ukraiński to pożywna zupa wykonana czerwonych buraków, tartych jarzyn, kapusty i fasoli. Obowiązkowym dodatkiem jest śmietana, ziemniaki i koperek. Gotowany na wywarze z mięsa ma niepowtarzalny smak.
Roladki drobiowe w boczku
Roladki drobiowe w boczku to idealna propozycja dla osób, które w szybki sposób chcą przyrządzić wytrawny obiad. Jest jednogarnkowym daniem docenianym przez smakoszy. Stanowi połączenie mięsa, ziemniaków i charakterystycznych przypraw.
Ciasto „Wiśniowa bajka”
Odrobina wyjątkowej słodyczy? Ciasto wiśniowa bajka z pewnością ją dostarczy! Kakaowy biszkopt, domowa frużelina, masa budyniowa i bita śmietana – pyszniejszego połączenia nie ma!